BLOG: VINCE SHARES DETAILS FROM HIS HOME LIFE!
Toto

BLOG: VINCE SHARES DETAILS FROM HIS HOME LIFE!

Just a couple of weeks back my wife told me some interesting news. It was time for me to redecorate my office.

foto_2021-07-14_10-56-45

Pelik saya fikir, saya sangat sayangkan pejabat saya. Saya suka warna hijau, almari buku trim coklat, meja besar. Ia sentiasa sesuai dengan saya. Saya telah menghabiskan masa yang indah di sana, menulis, mencipta dan bersembunyi. Tetapi dia mengemukakan satu perkara yang berharga. Bahawa selepas tujuh https://htourist.net/ belas tahun dengan warna yang sama, langsir baldu dramatik, dll, ia mula kelihatan seperti rumah agam berhantu di Disneyland. Saya perlu mengubahnya. Saya sayang isteri saya dan menghormati pendapatnya, jadi saya berguling dengan pukulan dan berkata “OK apa pun yang kita perlu lakukan!”

Dia meyakinkan saya bahawa warna Excorcist sup kacang hijau di dinding tidak berfungsi.

foto_2021-07-14_10-56-39

Kita mungkin perlu pergi lebih ringan, “buka ia.”

Jadi saya akur dan memilih putih yang saya rasa sesuai.

Saya membuat kerja rumah saya dan saya mendapati terdapat enam puluh lima warna putih yang berbeza untuk dipilih, setiap satu lebih mengelirukan daripada https://totobetsgp.org/ yang seterusnya.

Tetapi selepas tujuh jam perbincangan yang sengit dan melemahkan, kami mengecilkannya kepada dua atau tiga orang kulit putih yang berpotensi. Kami memanggil pelukis/tukang tangan kami/ “50 dolar sejam Joel” untuk komited melakukan kerja itu!

Jadi itu langkah pertama!! Mengecat semula pejabat dengan warna putih luar, dan kemudian kita boleh menangani perkara lain seperti warna, bidai, peguam perceraian pada masa akan datang.

Semuanya telah ditetapkan. Kami akan melakukan perjalanan jalan raya bersama keluarga ke Flagstaff, Arizona dan Joel akan melukisnya semasa kami tiada! Cukup mudah.

Tetapi sesuatu berlaku yang agak menarik buat sementara waktu sebelum kami pergi. Kami menjadi kreatif dan menyingkirkan meja coklat yang besar!

Kemudian kami membawa masuk meja sementara yang lebih kecil dari bawah rumah yang akan kami cat kemudian. Kemudian isteri tersayang saya dengan berani berkata, “Mari kita masuk ke sana sekarang dan lihat bagaimana rupanya, ia pasti mengujakan!” Jadi saya terpaksa.

Nah, inilah yang berlaku apabila anda tidak menunggu Joel, seorang tukang “50 dolar sejam” untuk membantu dengan pergerakan yang berat.

foto_2021-07-14_10-56-28

Ya, ia tersekat!! Ok, ejek kami, kami layak! Ia kekal seperti itu selama dua hari https://bookbooknyc.com/ sehingga “50 dolar sejam Joel” kembali, menanggalkan pintu dan menolaknya ke dalam bilik.

Tak teruk kan? (Sedikit Liberace sekarang saya akui) tetapi kami pasti akan melukisnya hitam pada masa akan datang. Saya akan memberitahu anda dalam beberapa bulan bagaimana rupa akhir. Sambil-sambil tu main lepas-lepas dan selalu gertak sungai!!