Apparat Gaming Menandatangani Perjanjian Agregator Pertama dengan United Remote
Toto

Apparat Gaming Menandatangani Perjanjian Agregator Pertama dengan United Remote

Apparat Gaming, pembangun slot dengan tumpuan utama pada pasaran Jerman, telah menandatangani perjanjian agregator kandungan pertamanya dan terima kasih kepada perkembangan ini, keseluruhan portfolio permainannya akan diedarkan oleh United Remote. Dengan perjanjian ini, Apparat Gaming sedang mencari untuk mengembangkan jangkauan pasarannya dan membuka pintu kepada lebih banyak pengendali.

Perkongsian Menghasilkan Dua Keluaran Slot pada 2021
Dengan bantuan pembangun berlesen MGA, Apparat Gaming berjaya mengeluarkan dua permainan pertamanya pada tahun 2021 – Fruit Storm dan Pharaoh Princess. Sejak itu, Apparat berjaya memohon dan diluluskan untuk mendapatkan lesen Pihak Berkuasa Permainan Malta dan kini, pembangun sedang mencari untuk melancarkan permainan slotnya merentasi pelbagai bidang kuasa dengan bantuan United Remote.

United Remote berjaya menjadi salah satu pembangun, pengagregat dan hk hari ini live platform permainan terkemuka dalam industri kerana syarikat ini bekerja dengan pelbagai jenama B2C dan B2B yang bereputasi. Semua jenama ini akan dapat menikmati keluaran Apparat Gaming, termasuk Total Eclipse, permainan slot klasik yang mempunyai ciri Tahan-dan-Respin yang terkenal yang menambah pengalaman permainan yang menggembirakan secara keseluruhan.

Pengarah dan pengasas bersama Apparat Gaming, Thomas Wendt, berkongsi pendapatnya tentang perkongsian itu. Beliau berkata bahawa Apparat Gaming telah bekerjasama dengan United Remote selama beberapa bulan dan memandangkan kedua-dua pihak mempunyai hubungan yang membuahkan hasil, ia “memang masuk akal untuk bergabung tenaga” dan menobatkan mereka sebagai rakan agregator pertama Apparat Gaming.

Wendt mengakui hakikat bahawa United Remote bekerja dengan pelbagai jenama terkenal dan menyatakan bahawa ia akan menjadi hebat untuk melihat portfolio Apparat Gaming dipaparkan di jenama ini.

Eliana Mennonna, pengurus produk United Remote, menyatakan bahawa United Remote sentiasa mencari untuk menambah kandungan berkualiti pada portfolionya dan itulah yang disampaikan oleh Apparat Gaming. Dia terus memuji keunikan gelaran Apparat Gaming dan memberi penekanan pada fakta bahawa Data Sydney mereka mempunyai loghat Jerman. Mennonna mengakhiri dengan mengatakan bahawa perkongsian ini akan menguntungkan kedua-dua pihak, tetapi pemenang terbesar daripada perjanjian itu adalah pemain.

Mengenai Apparat Gaming dan United Remote
Apparat Gaming ialah pembangun iGaming yang memberikan penekanan utama pada permainan Jerman. Selain United Remote, rakan kongsinya termasuk Pariplay , Lionline, iTech Labs, serta satu lagi tandatangan baru-baru ini – GoGaming.

Pada masa ini, Apparat Gaming mempunyai 3 tajuk slot di bawah tali pinggangnya – Total Eclipse, Fruit Storm dan Pharaoh Princess. Ia juga sedang mengusahakan keluaran baharu yang dipanggil 40 Sevens, yang ditetapkan untuk debut tidak lama lagi.

Sebaliknya, United Remote ialah platform dan studio pembangunan yang inovatif, yang perkhidmatannya termasuk pembangunan permainan, pengagregat permainan platform, serta perkhidmatan B2B. Oleh kerana asasnya adalah Togel SGP berdasarkan maklum balas pengguna, ia sentiasa memastikan untuk mengarahkan matlamatnya ke arah keperluan pelanggannya. Alamat HQ United Remote adalah di 14 East, Level 3, Triq Tas-Sliema, Gzira GZR1639, Malta dan nombor lesennya ialah MGA/B2B/283/2014, yang dikeluarkan pada 1 Ogos 2018. Sepanjang tahun, syarikat itu menandatangani berurusan dengan pelbagai jenama lain yang terkenal selain daripada Apparat Gaming, salah satunya ialah Push Gaming .